Producatorul de terminale mobile, Sony Ericsson a inregistrat in trimestrul 3 al acestui an pierderi nete de 164 milioane euro, de la 25 milioane euro - pierderi inregistrate in perioada similara a anului trecut, scrie presa internationala. Totusi, rezultatele din trimestrul 3 au fost mai bune fata de trimestrul 2, cand pierderea se adancise la 213 milioane euro.Vanzarile au scazut cu 42%, de la 2,8 milioane in trimestrul 3 din 2008, la 1,6 miliarde in perioada similara a acestui an.

Producatorul de terminale mobile, Sony Ericsson a inregistrat in trimestrul 3 al acestui an pierderi nete de 164 milioane euro.

Totusi, rezultatele din trimestrul 3 au fost mai bune fata de trimestrul 2, cand pierderea se adancise la 213 milioane euro.

Vanzarile au scazut cu 42%, de la 2,8 milioane in trimestrul 3 din 2008, la 1,6 miliarde in perioada similara a acestui an.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.