Compania de telecomunicatii Romtelecom a primit un premiu international pentru cel mai bun serviciu de tipul 118, recent lansat de companie, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

118 932 este noul numar pentru serviciul Informatii Numere Clienti, implementat de Romtelecom pentru a se alinia planului de numerotatie pentru astfel de servicii armonizat cu piata europeana.

Premiul pentru "Cel mai bun Serviciu de Informatii Numere Clienti” din Europa a fost acordat in cadrul competititiei internationale Premiile 118, organizata de 118tracker.com, cel mai mare organizator de evenimente de acest gen, recunoscut de Asociatia Industriei de Directoare de Informatii si Cautari Asociate (EIDQ).

La eveniment au participat peste 50 de companii din intreaga lume care ofera servicii de tipul 118xyz.
Noul numar implementat de Romtelecom a fost alocat de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, in concordanta cu legislatia privind utilizarea numerelor nationale scurte pentru servicii armonizate. Pana la 28 noiembrie 2009, 1931 va fi folosit in paralel cu noul numar, 118 932. Dupa aceasta data, Serviciul Informatii numere clienti va putea fi apelat doar la numarul 118 932.

Retail jobs

118 932 este primul serviciu de tipul 118 lansat in Romania pana la aceasta data, fiind accesibil din retelele Romtelecom si Cosmote, urmand ca pana la sfarsitul lui octombrie sa devina apelabil si din alte retele. Persoanele care suna pot solicita orice numar din reteaua Romtelecom, compania propunandu-si sa ofere in curand si numere din alte retele. Pe langa informatii privind persoanele fizice, apelantii pot obtine si numarul restaurantului favorit, al cabinetului medical sau al institutiei publice de care au nevoie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.