Vodafone Romania anunta noi beneficii pentru utilizatorii serviciului online MyVodafone, atat pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, cat si pentru abonati, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot avea control direct asupra costurilor prin administrarea propriului cont in MyVodafone, care le permite: incarcarea cartelei, activarea sau dezactivarea extraoptiunilor pentru minutele incluse, pentru SMS-uri, numere favorite, activarea sau dezactivarea serviciului roaming si schimbarea planurilor tarifare. Promotional, in perioada 16 septembrie-15 octombrie 2009, utilizatorii Cartelei Vodafone care isi activeaza gratuit extraoptiunea Happy Click din contul lor MyVodafone www.vodafone.ro/myvodafone, intra automat intr-un concurs al carui premiu cel mare este un HTC Magic.

Retail jobs

Totodata, abonatii Vodafone pot reincarca acum orice Cartela Vodafone din contul lor MyVodafone, cu plata la emiterea facturii, ceea ce le ofera o mai mare flexibilitate in administrarea costurilor.

"Cu aceste doua noi functionalitatri, toti clientii Vodafone, abonati si utilizatori prepay, beneficiaza de facilitati complete in utilizarea serviciului MyVodafone. Ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor MyVodafone a crescut cu 200% in ultimul an, ceea ce arata ca serviciul nostru raspunde nevoii clientilor de a avea un control sporit asupra costurilor, prin administrarea directa a contului lor. De asemenea, introducerea facturii electronice in MyVodafone este o initiativa foarte apreciata de clientii nostri. Numarul utilizatorilor care au renuntat la factura tiparita in favoarea celei electronice a crescut de 7 ori, in ultimele 8 luni, de cand am introdus aceasta facilitate”, a spus Stephanie Jackson, Director Servicii Online si Internet, Vodafone Romania.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

MyVodafone, serviciul online dedicat clientilor Vodafone, cuprinde doua categorii de servicii eCare prin intermediul caruia clientii Vodafone isi pot administra mai usor conturile personale si magazinul online unde clientii isi pot achizitiona produse si servicii si pot beneficia de oferte promotionale unice.

MyVodafone ofera clientilor posibilitatea de a obtine mult mai usor informatii detaliate despre numerele apelate in mod frecvent, distributia apelurilor in functie de ora sau durata, distributia costurilor in functie de tipul apelurilor - national, international, roaming sau al serviciilor utilizate - voce, date, SMS/MMS. De asemenea, cu MyVodafone, clientii pot solicita mesaje de notificare cu privire la emiterea facturii si pot vizualiza apelurile efectuate, dar care nu au fost inca facturate.

Toti clientii Vodafone Romania, persoane fizice sau juridice, utilizatori ai Cartelei Vodafone sau ai serviciilor pe baza de abonament, pot utiliza gratuit serviciul MyVodafone, intrand pe www.vodafone.ro, la sectiunea MyVodafone www.vodafone.ro/myvodafone.

Citeste si:
VIDEO Femeie împinsă brutal de un angajat al Vodafone, de față cu...
VIDEO Femeie împinsă brutal...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.