Compania telecom Vodafone Romania a colectat si reciclat doua tone de telefoane si accesorii, de la lansarea programului de reciclare a telefoanelor mobile si accesoriilor, in martie 2007, se arata intr-un comunicat remis redactiei CorporateNews.

Cele doua tone de material reciclabil au inclus un numar total de peste 8.000 de telefoane, dintre care 3.633 au fost colectate in perioada martie 2008 - martie 2009.

Telefoanele si accesoriile colectate au fost reciclate in proportie de 100%, iar banii obtinuti vor fi donati in acest an catre programul Viitor Plus, "Adopta un copac!”, pentru a planta 6.250 de puieti.

Si in acest an, Vodafone lanseaza un concurs cu premii pentru comunitatea online, avand ca tema fotografia si protejarea mediului inconjurator. Pasionatii celor doua domenii se pot inscrie in competitie cu o imagine din orasul lor, care reprezinta o zona sau un loc frumos, deosebit, unic, ce se distinge in peisajul urban. Cele mai interesante poze vor fi premiate de un juriu format din oameni cunoscuti in mediul online.

Retail jobs

Pentru a participa la acest concurs, doritorii sunt invitati sa viziteze site-ul mediu-curat.ro sau reciclam.ro, site-ul dedicat programului de reciclare al Vodafone.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.