Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, noua versiune de software OS 3.0 pentru iPhone, cu peste 100 de noi imbunatatiri poate fi descarcata si de utilizatorii din Romania incepand din 17 iunie.

Printre cele mai asteptate functii se numara posibilitatea de transmitere a mesajelor multimedia si utilizarea terminalului ca modem pentru conectarea la internet de pe un computer.

Clientii Orange care achizitioneaza noul abonament dedicat iPhone de 20 de euro (TVA inclus) primesc si 10 mesaje multimedia incluse in abonament, pe langa 180 de minute in orice retea nationala oricand, 50 de mesaje scrise si 500 MB pentru browsing de internet direct pe telefonul mobil. Noul abonament iPhone poate fi achizitionat exclusiv din magazinul online pana pe 23 iunie.

Utilizatorii iPhone care doresc sa se conecteze la internet de pe un laptop sau desktop isi pot activa o optiune lunara îin valoare de 4 euro (fara TVA), care le permite sa isi foloseasca telefonul ca modem si sa consume din traficul de date inclus in abonament sau in optiunile activate.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.