Conform unui comunicat de presa remis redactiei, compania telecom Vodafone lanseaza Vodafone Peste Hotare, o noua oferta prin care clientii Vodafone pot comunica mai usor si mai avantajos cu familia si prietenii aflati in strainatate.

Cu Vodafone Peste Hotare, clientii Vodafone Romania, atat abonati cat si utilizatori ai Cartelei Vodafone, au la dispozitie un pachet de servicii si beneficii adaptate unor nevoi speciale de comunicare: Serviciul Suna-ma international permite clientilor utilizatori ai Cartelei Vodafone sa trimita lunar doua notificari gratuite oricarui numar international cu care doresc sa comunice. Astfel, chiar daca nu mai au credit sau daca perioada de valabilitate a Cartelei a expirat, clientii Vodafone pot apela gratuit *122# pentru a trimite un SMS numarului care doresc sa-i apeleze.

Serviciul Reincarcare internationala, prin care utilizatorii Vodafone Romania pot beneficia de reincarcarea Cartelei Vodafone, cu orice valoare cuprinsa intre 5 si 50 de euro, precum si 100 de euro, din partea familiei sau a prietenilor aflati peste hotare. Serviciul este disponibil prin ezetop, partenerul Vodafone pentru reincarcare internationala, in Spania si Italia in locatiile care au afisat "Aici incarcare directa pentru Cartela Vodafone din Romania”, in SUA in toate locatiile marcate cu Payspot, Blackstone sau Call Direk, precum si in restul lumii, online, la adresa www.ezetop.com. Clientii Vodafone Romania beneficiaza de doua notificari gratuite in fiecare luna, pentru a solicita reincarcarea Cartelei catre orice numar international.

Oferte speciale in parteneriat cu Western Union. Cu serviciul Cere gratuit un transfer de bani, clientii Vodafone Romania, abonati si utilizatori de cartele, pot solicita familiei sau prietenilor aflati in strainatate transfer de bani prin Western Union. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa trimita doua notificari gratuite in fiecare luna catre orice numar international, apeland *122# si selectand optiunea “Oferte Western Union”. La fiecare transfer de bani efectuat prin Western Union, clientii Vodafone Romania vor beneficia de un bonus in minute sau SMS-uri internationale, la alegere: 5 minute pentru apeluri internationale catre destinatii fixe si mobile din Europa, 10 SMS-uri internationale sau 20 de minute in retea. Acest bonus se acorda prin apel la *122#, pe baza codului unic de control al tranzactiei (MTCN), primit la fiecare transfer de bani prin Western Union.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Alerte gratuite prin SMS cu ultimele oferte Blue Air. Abonatii si utilizatorii de cartele Vodafone pot primi lunar pana la doua alerte pentru a beneficia de cele mai bune preturi la biletele de avion. Utilizatorii nu trebuie decat sa sune la *122# si sa selecteze optiunea “Alerta SMS gratuita cu ultimele oferte Blue Air”.
In plus, cu optiunea Vodafone Europa, clientii Vodafone Romania beneficiaza de tarife speciale pentru apelurile internationale efectuate din tara catre orice retea Vodafone, retea partenera Vodafone si toate retelele fixe din Europa: 0,17 euro / min, pentru clientii serviciilor pe baza de abonament; 0,18 euro / min, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. Costul optiunii Vodafone Europa este de 1,5 Euro (fara TVA) / luna.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.