Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai – franciza.

Prin programul de franciza, Orange ofera partenerilor posibilitatea de a-si imbunatati performanta retelelor de retail si de a valorifica noi oportunitati de dezvoltare pe o piata matura in care cerintele si asteptarile clientilor sunt din ce in ce mai mari si mai variate.

Programul de franciza a fost construit pentru a creste eficienta retelei de distributie Orange in ceea ce priveste vanzarile, activitatea operationala si eforturile de marketing. Orange pune accentul pe respectarea celor mai inalte standarde de calitate a serviciilor oferite clientilor sai. De aceea, antreprenorii se vor putea baza pe intreaga expertiza si instrumentele de operare oferite de Orange pentru a se putea concentra asupra satisfacerii exigentelor clientilor care intra in magazinele francizate.

Retail jobs

Orange Romania isi va dezvolta si in continuare reteaua de distributie prin magazine proprii, magazine in regim de franciza si pe baza parteneriatelor cu marile lanturi de retail Euro GSM, Fonomat si Say.

In selectia pentru programul de franciza au fost incluse retelele de distributie mici si mijlocii, conduse de antreprenori locali. Principalele criterii care stau la baza atribuirii unei francize sunt dorinta si abilitatea antreprenorilor de a-si conduce afacerea in conformitate cu standardele de calitate, indicatorii de performanta si procedurile de executie impuse prin relatia francizor-francizat.

Partenerii Orange care se califica in programul de franciza isi vor putea dezvolta afacerea in continuare, intrucat vor beneficia de tehnici de comercializare si marketing perfectionate in timp si cu un grad inalt de rentabilitate.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

Magazinele francizate vor purta numele Orange store si vor beneficia de un concept nou de design care va integra functionalitatile specifice retailului telecom modern.

“Dupa ce pe parcursul ultimilor ani a construit cea mai ampla retea de distributie din industria de telecomunicatii din Romania, cu aproximativ 1.000 de puncte de vanzare, Orange face pasul urmator in consolidarea pozitiei de lider de piata cu un nou si puternic concept de franciza. Noul model de business se bazeaza pe principiul unui parteneriat eficient si solid care permite maximizarea avantajelor retelei de distributie pe o piata extrem de competitiva si o mai buna concentrare asupra calitatii serviciilor oferite clientilor”, a declarat Florin Popa, Sales & Distribution Director Orange Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.