Conform unui comunicat de presa remis deractiei CorporateNews, Romtelecom a introdus acordul privind nivelul calitatii serviciului de acces (SLA) la Internet Clicknet, pentru clientii companii, fara taxe in varianta standard. Totodata, a fost lansata si a doua oferta comuna cu Cosmote pentru clientii persoane juridice, noi sau existenti.

Acordul privind nivelul calitatii serviciului (service level agreement - SLA) garanteaza, in cazul serviciului Clicknet, o perioada maxima de restabilire a conexiunii, in cazul unui deranjament, de 12 pâna la 24 ore si, totodata, in functie de perioada in care serviciul nu este functional, este asigurata compensarea prin deducere din abonamentul lunar Clicknet. Serviciul este disponibil in 2 variante: Standard, oferit automat si gratuit tuturor clientilor, si Advanced, oferit pe baza de abonament lunar de 3 euro, fara TVA. Din toamna anului trecut Romtelecom a introdus o garantare similara pentru produsele de voce.

In aceasta perioada Romtelecom a si lansat noile oferte comune cu Cosmote, pachetele de servicii Basic Office 3 si 6. Acestea includ tarif unic pentru apeluri in reteaua Romtelecom, minute gratuite pentru apeluri catre retele nationale mobile, minute gratuite in reteaua Romtelecom, acces la Internet prin Clicknet, abonamente Cosmote cu minute nationale incluse si convorbiri gratuite si nelimitate in grup.

Pachetele Basic Office sunt valabile pentru clientii noi si existenti, fiind o solutie de comunicatii potrivita nevoilor companiilor mici si mijlocii, care asigura economii de peste 20% fata de preturile de lista.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Mai multe detalii despre ofertele si serviciile Romtelecom pentru companii sunt disponibile pe romtelecom.ro/business, in magazinele Romtelecom sau sunand la 0800.800.901

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.