Cosmote si Romtelecom, membre ale grupului OTE, anunta inaugurarea unui nou concept store, prin care produsele si serviciile ambelor companii sunt prezentate intr-un noua formula integrata, exploatand sinergiile grupului, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Prima unitate deschisa este situata in cartierul Titan din Bucuresti, locatia fiind un magazin Romtelecom al carui design a fost schimbat complet. Inca trei magazine asemanatoare vor fi deschise pana la sfarsitul anului, urmand ca, in primavara lui 2009, doua noi astfel de unitati sa fie inaugurate in alte orase din tara.

Noul concept store pune in valoare sinergiile dintre cele doua companii si promoveaza atat produsele rezidentiale, cat si cele destinate segmentului business. Romtelecom si Cosmote au lansat recent pachetul de servicii fix-mobil nelimitat, o oferta integrata, menita sa raspunda nevoilor de comunicare ale abonatilor rezidentiali. Pachetul comun ofera comunicare nelimitata si netaxabila intre o linie fixa Romtelecom si pana la patru abonamente de telefonie mobila Cosmote (Full Option sau Cosmote 10 - 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atat pentru clientii existenti ai celor doi operatori, cat si pentru cei noi, putand fi activat fara costuri suplimentare.

Retail jobs

Mai mult, in luna septembrie 2008, Romtelecom si Cosmote au mai lansat Convergent 1000 si Convergent Nelimitat, pachete integrate pentru companii. Cele doua pachete ofera servicii de comunicatii flexibile si eficiente din perspectiva costurilor intre terminale fixe si mobile, in cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Pachetul Convergent 1000 a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor liberilor profesionisti si celor ale companiilor mici si mijlocii, in timp ce Convergent Nelimitat se adreseaza clientilor corporatii, cu un volum mare de trafic de voce.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.