Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, incepand din 3 noiembrie pana pe 31 decembrie 2008, atat clientii existenti, cat si cei interesati sa devina clienti Romtelecom Dolce pot beneficia de luni gratuite de abonament si preturi speciale pentru echipamente, in cadrul noii promotii Dolce.

Din aceeasi data, serviciul Romtelecom Dolce este disponibil in acelasi camin pe mai multe televizoare, gratie unei solutii tehnice care va include pana la 4 receptoare in cadrul unui singur abonament.

Noii clienti Dolce, care sunt abonati Romtelecom Voce, primesc 6 luni de abonament gratuit la pachetul Variety Special, daca incheie un contract de 2 ani pentru acest pachet. In plus, pot beneficia optional si de 6 luni gratuite pentru pachetul MAXPAK (care include HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2) daca incheie un contract de minimum 1 an si pentru acest pachet.

De asemenea, clientii care contracteaza Variety si Variety Special pentru 2 ani, primesc gratuit pachetul tematic Explorer pe toata durata contractului, iar instalarea si activarea sunt de asemenea gratuite. Echipamentul de receptie (include 1 receiver si o antena) este acordat in custodia clientilor cu chirie 0. Tot ca parte a acestei promotii, clientii pot achizitiona cel de-al doilea receptor, la un pret promotional de 50 de euro fara TVA.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Clientii care nu sunt abonati Romtelecom Voce, dar care achizitioneaza in perioada promotionala pachetul de baza Variety pentru o perioada de 2 ani, vor beneficia de o reducere 50% pentru primele 12 luni (platind doar 3,35 de euro/luna), iar pentru urmatoarele 12 luni, tariful va fi de 6,65 de euro/luna.

Ca si in cazul clientilor Romtelecom Dolce, care sunt deja abonati Romtelecom Voce, si acestia pot beneficia suplimentar si de 6 luni gratuite pentru pachetul Maxpak, pentru abonamente de 1 an la acest pachet.

Tot din 3 noiembrie Romtelecom Dolce lanseaza o solutie tehnica prin care toti clientii Dolce pot achizitiona doua receptoare suplimentare fata de cele deja disponibile in oferta, ca parte a aceluiasi abonament. Receptoarele suplimentare 3 si 4 sunt achitate integral la achizitionare, la un pret promotional de 50 de euro fara TVA. Taxa lunara este de 3 euro/luna pentru fiecare dintre receptoarele suplimentare.

Clientii care solicita receptoarele suplimentare 3 si/sau 4 beneficiaza de 3 luni gratuite pentru taxa lunara de 3 euro/receptor.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

„Suntem mandri ca Romtelecom Dolce implineste zilele acestea 2 ani si ne-am gandit sa sarbatorim acest lucru cum se cuvine, alaturi de clientii nostri. Sunt doi ani in care cel mai tanar brand al Romtelecom a reusit sa se impuna pe piata de specialitate, convingand prin cel mai bun raport calitate pret, atragand aproape 400.000 de clienti in primul an de la lansare si atingand, astfel, una dintre cele mai ridicate rate de crestere din Europa pentru un asemenea serviciu”, a declarat Joerg Zeddies, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.