Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Romtelecom le ofera clientilor business care se aboneaza pana la 26 noiembrie 2008, o multifunctionala performanta Epson Stylus DX9400F, fara nicio taxa, la achizitionarea unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic, pentru contracte de 2 ani.

Pentru fiecare dintre liniile telefonice sau trunchiuri se percepe un abonament lunar, a carui valoare este de 10 euro/luna fara TVA.

Echipamentul multifunctional oferit de Romtelecom include fax, copiator, imprimanta sau scanner si se adreseaza afacerilor dinamice, in plina expansiune, completand solutiile de comunicatii initiate in ultima vreme de Romtelecom. Oferta se inscrie in strategia de concepere a unor cat mai variate, performante si profitabile solutii de comunicatii dedicate segmentului de clienti business din portofoliul Romtelecom.

Retail jobs

La inceputul acestui an, compania a venit cu o premiera pe piata romaneasca de comunicatii, prin care mii de clienti business Romtelecom au beneficiat de o centrala telefonica gratuita, precum si de alte echipamente performante de comunicatii. Succesul pe care oferta anterioara l-a inregistrat in randul clientilor a fost o motivatie in plus pentru conceperea actualei oferte, prin care, clientii care isi instaleaza o linie telefonica primesc o multifunctionala performanta, fara nici o taxa.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.