Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Vodafone Romania anunta indicatorii financiari principali pentru primul trimestru fiscal, incheiat la 30 iunie 2008.

Vodafone Romania a adaugat 335.000 de clienti noi in primul trimestru fiscal al anului financiar 2008 - 2009, ajungand la un numar total de 9.256.000 de clienti, corespunzator unei cresteri anuale de 12,8 % a bazei totale de clienti.

Veniturile din servicii au crescut cu 7,6%, la o rata constanta de schimb GBP/Euro, in trimestrul incheiat la 30 iunie 2008, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“Suntem foarte multumiti de performanta noastra financiara realizata in trimestrul trecut. Vodafone Romania continua sa inregistreze o crestere sanatoasa a veniturilor din servicii, chiar si intr-o piata matura, pe fondul impactului negativ asupra veniturilor generat de unele decizii ale institutiilor de reglementare. Romania ramane principalul motor de crestere din Europa de Est in cadrul grupului Vodafone, in contextul unei piete din ce in ce mai competitive”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 10,3 Euro in trimestrul incheiat la 30 iunie 2008, fata de 9,7 Euro in trimestrul anterior, incheiat la 31 martie 2008, corespunzator unei cresteri de 6,2 %.

Clientii serviciilor pe baza de abonament reprezentau 36,1% din baza totala de clienti a Vodafone Romania, iar cei ai serviciilor preplatite, 63,9%, ceea ce arata o crestere de 4,6 % a numarului de abonati, comparativ cu trimestrul anterior, incheiat la 31 martie 2008.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.