Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Orange anunta lanseaza optiunea Permis de Vacanta. Aceasta poate fi activata atat de clientii Orange cu abonament cat si de utilizatorii PrePay. Orange este prima companie din Romania care lanseaza o optiune cu minute incluse pentru serviciile de comunicare mobila in roaming si pentru utilizatorii PrePay.

Incepand din 3 iulie, toti clientii Orange care utilizeaza optiunea Permis de Vacanta vorbesc 10 minute cu numai 4 euro atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene. Cele 10 minute pot fi utilizate timp de o luna atat pentru initierea apelurilor, cat si pentru primirea acestora.

Astfel, pentru apelurile efectuate in Uniunea Europeana, Permis de Vacanta ofera clientilor Orange cu abonament o reducere de 31% a tarifelor, iar clientilor Orange PrePay reduceri de peste 18%, comparativ cu tariful standard de euro 0,49/minut.

Retail jobs

„Cu Permis de Vacanta clientii Orange vorbesc in roaming la tarife mai mici decat tariful unic european. Dorim ca toti clientii nostri care calatoresc in strainatate sa foloseasca serviciile de roaming de la Orange si pentru aceasta vom continua sa venim in intampinarea dorintelor clientilor nostri cu servicii si oferte atractive”, a declarat Irina Pana, International Roaming Manager la Orange Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.