Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, compania Samsung Electronics a anuntat lansarea telefoanelor ecologice W510 si F268, in cadrul World IT Show in Seul.

W510 este primul telefon mobil Samsung cu "bio-plastic" realizat din materiale naturale extrase din porumb. Astfel, Samsung dovedeste inca o data grija sa pentru mediul inconjurator, folosind materiale ecologice pentru produselor sale, diferite de binecunoscutul plastic. Mai mult, atunci cand Samsung a produs noul W510, nu a folosit metale grele precum plumb, mercur si cadmiu, iar invelisul sau este solubil (water-soluble coating).

De asemenea, in cazul lui Samsung F268 si a accesoriile sale, inclusiv incarcatorul si castile, acestea nu contin BFRs (Brominated Flame Retardant) sau PVC.

In plus, Samsung F268 este dotat cu o functie care presupune o alarma ce avertizeaza posesorul terminalului mobil atunci cand bateria acetuia s-a reincarcat in totalitate. Noul telefon respecta standardele Energy Star, legate de eficientizarea energiei, in conformitate cu directivele impuse de Agentia pentru Protectia Mediului SUA si Departamentul Energiei SUA.

Retail jobs

In iunie, W510 va fi lansat pe piata coreeana si F268 pe piata din China.

"Samsung continua cu succes sa fie o companie responsabila social, care contribuie in mod activ la protectia mediului inconjurator”, a declarat Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business. "Astfel, incercam nu numai sa lansam noi produse pe baza de materiale ecologice si cu un consum redus de energie, ci sa si dezvoltam, in mod proactiv, un sistem de reciclare a telefoanelor mobile".


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.