CorporateNews31 Martie 200814:29

Lectura de un minut

Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Romtelecom pune la dispozitia organizatorilor si participantilor la summit-ul NATO din perioada 2-4 aprilie servicii de telefonie fixa si acces la Internet, precum si echipamentele specifice acestor servicii: centrale telefonice, terminale, routere.

Pentru acest eveniment, Romtelecom a efectuat lucrari la Palatul Parlamentului si in unele hoteluri unde vor fi cazati participantii. „Aceasta este una dintre cele mai mari lucrari implementate de Romtelecom in ultimii ani, efectuata in aproximativ 2 saptamani, cu peste 1000 de circuite telefonice si de date instalate pentru acest eveniment,” a declarat Ioan Botis, director executiv de operatiuni al Romtelecom.

Serviciile oferite de Romtelecom includ linii telefonice, circuite de acces la Internet de 3Mbps, acces la Internet cu banda garantata - iP FIX, si altele.

Romtelecom, liderul pietei locale pe segmentul de telefonie fixa, a incheiat anul 2007 cu aproximativ 3 millioane de clienti pentru serviciile de telefonie fixa. Serviciul de Internet broadband a inregistrat o crestere de 300% in 2007, compania incheind anul cu o cota de piata de aproximativ 20%.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Romtelecom a inregistrat un succes peste asteptari si in ceea ce priveste serviciul de televiziune digitala Dolce, lansat la sfarsitul anului 2006 si care a adus Romtelecom peste 470 000 clienti in momentul de fata.

telecomunicatii,IT&C,Romtelecom,NATO,internet,Dolce,

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.