UTI a actionat in instanta Oracle Romania, intr-un dosar inregistrat pe 10 ianuarie la Tribunalul Bucuresti, pentru implementarea defectuoasa a unui sistem informatic, insa reprezentantii Oracle sustin ca nu au primit o citatie si vor finaliza proiectul aflat in derulare, conform contractului.
"UTI are ca obiective strategice, printre altele, listarea la o bursa regionala in perioada urmatoare. In planul de pregatire pentru acest eveniment, figureaza si introducerea unui sistem informatic de management performant si transparent, care sa dea incredere investitorilor in vizibilitatea si trasabilitatea operatiunilor economice", au declarat reprezentantii directiei de comunicare corporatista a UTI.

Astfel, in anul 2006, UTI incheiat cu Oracle Romania un contract care are ca obiect furnizarea unui sistem informatic complex, Oracle E-Business Suite, versiunea 12.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.