Compania BitDefender, producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international, a anuntat numirea lui Charles Arizmendi in functia de seful al biroului de operatiuni pentru Romania.

Potrivit unui comunicat de presa, in aceasta calitate, Arizmendi va accelera operatiunile strategice ale companiei si expansiunea globala si va coordona echipele de vanzari, marketing si relatii cu clienti, la nivel global.

Noul sef de operatiuni al Bitdefender are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, marketing si operatiuni, iar pana de curand a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vanzari, marketing si programe, pentru regiunea Europa Centrala si de Est.

Tot in cadrul Microsoft, Arizmendi a dezvoltat programe de vanzari si marketing care au fost recunoscute pentru succesul lor, atat in cadrul companiei, dar si dincolo de granitele concernului american, si a gestionat venituri de pana la 1,3 miliarde de dolari.

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de catre institutii independente de specialitate.

Citeste si:
Bitdefender și Poliţia Română au identificat o grupare de...
Bitdefender și Poliţia Română...

Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizeaza in timp real toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect.

Utilizatorii BitDefender beneficiaza non-stop de suport tehnic gratuit in limba romana, iar produsele sunt disponibile in Romania prin distribuitorii autorizati Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum si la Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comert electronic, cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, PC Garage.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.