Mai multi manageri din piata IT de­clarau anul trecut ca sistemul de ope­rare Windows 7 va ajuta piata de PC-uri sa isi revina din declinul economic, mai ales pentru ca specialistii IT asteptau noul sistem pentru innoirea PC-urilor din...
Mai multi manageri din piata IT de­clarau anul trecut ca sistemul de ope­rare Windows 7 va ajuta piata de PC-uri sa isi revina din declinul economic, mai ales pentru ca specialistii IT asteptau noul sistem pentru innoirea PC-urilor din companii.

Astfel, in conditiile in care piata de PC-uri a raportat deja cresteri de peste 20% in prima parte a anului, cota de piata a sistemului de ope­rare Win­dows 7 a de­pasit-o pe cea a pre­dece­sorului Windows Vista, lansat in 2007. Potrivit datelor publicate de com­pania Net Application, in luna iulie siste­mul de operare Windows 7 avea o cota de piata de 14,46, care depasea pentru prima data ponderea Windows Vista, masurata la 14,34%. Cota de piata a Windows Vista este in continua scadere din luna noiem­brie a anului trecut, dupa ce Windows 7 a fost lansat comercial.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.