Piata locala de solutii de securitate IT nu este anul acesta destul de atrac­tiva pentru jucatorii noi din do­meniu. Florin Talpes (foto), director ge­neral si actionar al companiei locale de securitate IT, apreciaza insa ca intr-un...
Piata locala de solutii de securitate IT nu este anul acesta destul de atrac­tiva pentru jucatorii noi din do­meniu. Florin Talpes, director ge­neral si actionar al companiei locale de securitate IT, apreciaza insa ca intr-un orizont de timp de pana la cinci ani toti marii producatori din industrie vor fi pre­zenti si in Romania.

Directorul general al BitDefender spune ca piata locala de software de securitate este pentru moment mica, dar extrem de competitiva. Pentru moment insa, nu vom mai vedea jucatori noi in industria locala, avand in vedere ca, in 2010 cel putin, piata de profil va stagna comparativ cu 2009.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.