Producatorii de hardware Dell si HP vor certifica si revinde cele trei sisteme de operare Oracle - Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux si Oracle VM - pe serverele lor x86. Astfel, clientii vor avea acces deplin la serviciul Premier Support de...
Producatorii de hardware Dell si HP vor certifica si revinde cele trei sisteme de operare Oracle - Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux si Oracle VM - pe serverele lor x86. Astfel, clientii vor avea acces deplin la serviciul Premier Support de la Oracle pentru solutiile Oracle Solaris, Oracle Enterprise Linux si Oracle VM care ruleaza pe servere Dell si HP.

Acordul incheiat de Oracle cu cei doi producatori va facilita rezolvarea rapida si corecta a problemelor aparute si va reduce riscurile din sistemele de operare dintr-o companie. Sistemul de operare Solaris a fost dezvoltat de compania Sun Microsystems achizitionata de Oracle.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.