Corporatia americana Oracle, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de software, a devenit cel mai mare chirias al cladirii de birouri dezvoltate de grupul italian Nusco in zona Floreasca-Barbu Vacarescu si a...
Corporaţia americană Oracle, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de software, a devenit cel mai mare chiriaş al clădirii de birouri dezvoltate de grupul italian Nusco în zona Floreasca-Barbu Văcărescu şi a prelungit contractul de închiriere din Oracle Tower, imobil localizat în aceeaşi zonă, potrivit companiei de consultanţă imobiliară The Advisers/ Knight Frank, intermediarul tranzacţiei.

În total, Oracle a închiriat circa 14.000 mp în contracte cu scadenţă peste cinci ani. În acest moment, compania are trei sedii în Bucureşti, în imobilul de pe Calea Floreasca nr. 169 A, unde are închiriaţi 7.314 mp, în Oracle Tower cu 7.173 mp şi în Nusco Tower cu aproape 7.000 mp. În toate cele trei imobilele, Oracle este principalul chiriaş.

Citeste articolul integral pe Evz.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.