Compania americana Oracle, unul dintre cei mai mari producatori de software din lume, a inregistrat in al patrulea trimestru fiscal, incheiat la 30 mai 2010, un profit de 2,36 miliarde de dolari, sau 46 centi pe actiune, in crestere cu 25% fata de aceea perioada a anului trecut, scrie WSJ. In perioada martie-mai 2009, compania a afisat un profit de 1,89 miliarde de dolari, sau 38 centi pe actiune.Safra Catz, presedintele Oracle, a declarat ca Sun a contribuit cu peste 400 milioane de do

Compania americana Oracle, unul dintre cei mai mari producatori de software din lume, a inregistrat in al patrulea trimestru fiscal, incheiat la 30 mai 2010, un profit de 2,36 miliarde de dolari, sau 46 centi pe actiune, in crestere cu 25% fata de aceea perioada a anului trecut.

In perioada martie-mai 2009, compania a afisat un profit de 1,89 miliarde de dolari, sau 38 centi pe actiune.

Safra Catz, presedintele Oracle, a declarat ca Sun a contribuit cu peste 400 milioane de dolari la profitului operational din cursul trimestrului al patrulea. Oracle a achizitionat compania Sun Microsystem pentru suma de 7,4 miliarde dolari. Tranzactia a fost aprobata de catre Comisia Europeana la inceputul acestui an.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.