CS Vision, producator local de software, lanseaza aplicatia pentru managementul activitatii RiverRaft, pentru care mizeaza pe minim 2.500 de utilizatori pâna la sfârsitul anului.

CS Vision, producător local de software, lansează aplicaţia pentru managementul activităţii RiverRaft, pentru care mizează pe minim 2.500 de utilizatori până la sfârşitul anului.

Produsul se adresează tuturor companiilor care, din cauza problemelor economice actuale, resimt nevoia să monitorizeze atent activitatea angajaţilor şi rezultatele acestora. În acest sens, aplicaţia conţine indicatori de performanţă care vor ajuta companiile să evalueze şi să controleze activităţile echipelor.

RiverRaft permite delegarea de taskuri şi urmărirea de termene, precum şi shareul de documente. Aplicaţia are avantajul de a fi implementată direct în Microsoft Outlook, utilizatorii având toate facilităţile direct în mediul principal de lucru, fără niciun efort de adaptare. Softul va fi compatibil cu noul Microsoft Office 2010 şi funcţionează şi offline sau pe terminalele mobile, fapt care asigură urmărirea permanentă a activităţilor.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Chip.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.