iQuest, furnizor german de solutii si servicii IT de business, mizeaza in acest an pe o crestere a cifrei de afaceri la nivel global cu 20%, pana la 10 milioane euro, au anuntat reprezentantii companiei. Totodata, iQuest vizeaza cresterea afacerilor si pe piata romaneasca. Astfel, daca in 2009 doar 6% din cifra de afaceri a companiei a fost realizata pe piata locala, in acest an procentul se estimeaza ca va creste la 11%. In Romania compania... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.

iQuest, furnizor german de solutii si servicii IT de business, mizeaza in acest an pe o crestere a cifrei de afaceri la nivel global cu 20%, pana la 10 milioane euro, au anuntat reprezentantii companiei.

Totodata, iQuest vizeaza cresterea afacerilor si pe piata romaneasca. Astfel, daca in 2009 doar 6% din cifra de afaceri a companiei a fost realizata pe piata locala, in acest an procentul se estimeaza ca va creste la 11%.

In Romania compania peste 280 de angajati in centrele de dezvoltare software la Cluj si Brasov.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.