Wizrom Software, unul dintre principalii jucatori pe piata aplicatiilor software pentru afaceri, a perfectat la sfârsitul anului trecut un parteneriat strategic cu Magic Software Enterprises Ltd. Wizrom Software

Wizrom Software, unul dintre principalii jucători pe piaţa aplicaţiilor software pentru afaceri, a perfectat la sfârşitul anului trecut un parteneriat strategic cu Magic Software Enterprises Ltd.

În baza acestei colaborări, Wizrom va distribui pe piaţa din România suita de soluţii de integrare iBOLT, cu care intenţionează să câştige noi proiecte. Acest obiectiv s-a concretizat deja, în cele câteva luni scurse de la lansare, prin semnarea a 5 contracte pentru implementarea soluţiei.

'Schimbările permanente din mediul de afaceri cer adaptarea rapidă a companiilor la cerinţele clienţilor, răspunzând acestora prin servicii şi produse de calitate. Parteneriatul cu Magic Software se concentrează asupra furnizării unei soluţii complete şi eficiente pentru managementul proceselor de business', declară domnul Adrian Bodomoiu, Managing Director al Wizrom.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.