Ecobutton este un dispozitiv cu ajutorul caruia poti reduce consumul de energie al oricarui computer. Companiile care sunt implicate in actiuni de responsabilitate sociala gasesc in acest produs unul care le aduce beneficii de imagine - Ecobuttonul si ecranul sau se pot personaliza - dar si financiare si le ofera posibilitatea de a oferi tuturor celor cu care interactioneaza acest produs util si interesant, incurajandu-i astfel sa adopte un comportament responsabil fata de mediu. In Romania Eco
Ecobutton este un dispozitiv cu ajutorul caruia poti reduce consumul de energie al oricarui computer. Companiile care sunt implicate in actiuni de responsabilitate sociala gasesc in acest produs unul care le aduce beneficii de imagine - Ecobuttonul si ecranul sau se pot personaliza - dar si financiare si le ofera posibilitatea de a oferi tuturor celor cu care interactioneaza acest produs util si interesant, incurajandu-i astfel sa adopte un comportament responsabil fata de mediu.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Webpr.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.