Adobe renunta la planul sau de a investi in dezvoltarea tehnologiei Flash pentru terminalele iPhone si iPad, scrie presa internationala. "Scopul principal al Flash a fost intotdeauna acela de a facilita legatura dintre browsere, dintre platformele de lucru su device-uri. Apple vrea exact opusul, adica de la lega utilizatorii de propria platforma, de a restrictiona optiunile si... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Adobe renunta la planul sau de a investi in dezvoltarea tehnologiei Flash pentru terminalele iPhone si iPad, scrie presa internationala.

"Scopul principal al Flash a fost intotdeauna acela de a facilita legatura dintre browsere, dintre platformele de lucru su device-uri. Apple vrea exact opusul, adica de la lega utilizatorii de propria platforma, de a restrictiona optiunile si a face dificila targetarea altor platforme de catre dezvoltatori", a declarat Mike Chambers, product manager Adobe.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.