Şeful gigantului IT Oracle, Larry Ellison, a fost cel mai bine platit director general în 2009, cu 84,5 milioane de dolari, devansând managerii unor companii precum Hewlett-Packard, IBM sau Procter & Gamble, potrivit unui studiu al firmei americane Equilar, citat de CNN Money. Ellison a primit un salariu de 6,1 milioane de dolari anul trecut, respectiv actiuni si optiuni de achizitie pentru titluri Oracle în valoare de 78,4 milioane de dolari. Directorul Oracle a ...

Şeful gigantului IT Oracle, Larry Ellison, a fost cel mai bine plătit director general în 2009, cu 84,5 milioane de dolari, devansând managerii unor companii precum Hewlett-Packard, IBM sau Procter & Gamble, potrivit unui studiu al firmei americane Equilar, citat de CNN Money.

Ellison a primit un salariu de 6,1 milioane de dolari anul trecut, respectiv acţiuni şi opţiuni de achiziţie pentru titluri Oracle în valoare de 78,4 milioane de dolari.

Directorul Oracle a fost urmat, la mare distanţă, de şeful companiei farmaceutice Boston Scientific, Ray Elliott, cu 33,4 milioane de dolari, şi Ray Irani, directorul general al companiei energetice Occidental Petroleum, care a câştigat 31,4 milioane de dolari.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.