Comisia Europeana a autorizat alianta dintre Microsoft si Yahoo. Cele doua companii si-au unit eforturile pentru a pune la punct un motor de cautare care sa concureze cu Google, liderul absolut al pietei. Microsoft, care a lansat anul trecut propriul motor de cautare, Bing, a anuntat ca va pune la dispozitie tehnologia, iar Yahoo va veni cu forta de vanzare pe internet. Comisia Europeana a anuntat ca alianta dintre cele doua companii nu dauneaza... [ Citeste articolul pe DailyBusine
Comisia Europeana a autorizat alianta dintre Microsoft si Yahoo. Cele doua companii si-au unit eforturile pentru a pune la punct un motor de cautare care sa concureze cu Google, liderul absolut al pietei.

Microsoft, care a lansat anul trecut propriul motor de cautare, Bing, a anuntat ca va pune la dispozitie tehnologia, iar Yahoo va veni cu forta de vanzare pe internet.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.