Aldata Solution, furnizor de solutii software pentru industria de retail a semnat un contract cu Delhaize Group, unul dintre primii 30 de retaileri din lume si unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri si magazine de mici dimensiuni...

Aldata Solution, furnizor de solutii software pentru industria de retail a semnat un contract cu Delhaize Group, unul dintre primii 30 de retaileri din lume si unul dintre cele mai importante lanturi de supermarket-uri si magazine de mici dimensiuni din Belgia.

In termenii acordului, Aldata G.O.L.D. va servi 800 de magazine si 7 depozite. Decizia Delhaize de a selecta Aldata G.O.L.D. este rezultatul unei analize a sistemelor mai multor furnizori de software, pe parcursul a 12 luni.

"Am ales Aldata deoarece am vrut sa optimizam nivelurile de inventar din depozitele noastre, imbunatatind astfel reaprovizionarea", a spus Luc Koenot, IT director Delhaize Group, prezent in Romania prin magazinele Mega Image.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.