Calin Fusu (foto), actionarul majo­ritar al Neogen, estimeaza pen­tru acest an venituri de 3,5 milioane de eu­ro si intrarea pe profit dupa doi ani consecutivi de pierdere. Oficialul Neogen spune ca greul pentru piata de recrutare on-line
Calin Fusu, actionarul majo­ritar al Neogen, estimeaza pen­tru acest an venituri de 3,5 milioane de eu­ro si intrarea pe profit dupa doi ani consecutivi de pierdere. Oficialul Neogen spune ca greul pentru piata de recrutare on-line a trecut si se asteapta ca acest segment sa fie majo­ritar in afacerile grupului in 2010.

"Declinul segmentului de recrutare s-a simtit in principal prin reducerea ci­frei de afaceri, situatie pe care am con­trolat-o printr-un plan de reducere a cos­turilor, la care s-a adaugat un plan de eficientizare a businessului si a cash-flow-ului. Ca masuri concrete, am apelat la re­ducerea numa­rului de angajati in busi­nessurile/tarile care pierdeau cei mai multi bani, in special pe plan inter­national, am inchis biroul de la Iasi, iar la Chisinau am pastrat doar echipa care se ocupa de Faces. Aceste masuri ne-au per­mis sa trecem pe profit in ultimele cateva luni”, rezuma Calin Fusu situatia busi­nessului la finalul lui 2009.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.