SAP Romania, filiala locala a celui mai mare producator de software de business la nivel mondial, a castigat un proiect de 1,4 milioane de lei cu TVA (350.000 de euro) pentru oferirea de servicii de mentenanta a licentelor SAP in acest an la Regia...

SAP Romania, filiala locala a celui mai mare producator de software de business la nivel mondial, a castigat un proiect de 1,4 milioane de lei cu TVA (350.000 de euro) pentru oferirea de servicii de mentenanta a licentelor SAP in acest an la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), conform site-ului e-licitatie.ro.

Anul trecut afacerile SAP Romania au fost in scadere fara de cele 14,1 milioane de euro din 2008, potrivit lui Valentin Tomsa, directorul general al companiei.

El a mai afirmat ca SAP si-ar putea mari cota de piata de aproximativ 22,7% din piata de software si servicii de business estimata in 2008 la 62,2 milioane de euro de International Data Corporation (IDC).


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.