Producatorul american de echipamente de retea Cisco a achizitionat in ultimii 10 ani mai multe start-up-uri decat oricare alta companie, intr-un top din care fac parte furnizori IT ca IBM, Microsoft, EMC si Oracle, scrie TechWorld .

Producatorul american de echipamente de retea Cisco a achizitionat in ultimii 10 ani mai multe start-up-uri decat oricare alta companie, intr-un top din care fac parte furnizori IT ca IBM, Microsoft, EMC si Oracle, scrie TechWorld.

Intre 2000 si 2009 Cisco a cumparat 48 de companii care solicitau finantare, urmata de IBM cu 35, Microsoft cu 30, EMC cu 25 si Oracle cu 23.

Desi cifrele sunt impresionante acestea nu reflecta puterea de cumparare a acestor companii din ultima decada deoarece acestea includ companii cu nevoie de finantare, in special start-up-uri. Cisco a incheiat cateva tranzactii in valoare de miliarde dolari, printre care achizitia WebEx, evaluata la 3,2 miliarde dolari si cea a Scientific-Atlanta de 6,9 miliarde dolari, care nu a fost inclusa in raportul Dow Jones.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.