La putin peste un an de la inau­gurarea studioului de creatie de la Craiova, al doilea punct al dezvol­tato­rului francez de jocuri video Ubisoft in Romania, compania are in provincie aproximativ 30 de angajati. Studioul a fost inaugurat

La putin peste un an de la inau­gurarea studioului de creatie de la Craiova, al doilea punct al dezvol­tato­rului francez de jocuri video Ubisoft in Romania , compania are in provincie aproximativ 30 de angajati. Studioul a fost inaugurat in septembrie 2008 cu 12 angajati si se estima ca dupa trei ani numarul celor care vor lucra va ajunge la 100. Ulterior, oficialii companiei au precizat ca numarul angajatilor va ajunge la 100 pana la finele acestui an.

"In mo­mentul de fata, la stu­dioul din Craiova, Ubisoft are in jur de 30 de angajati. Stu­dioul din Craiova se extinde in functie de nevoile proiectelor ca­re sunt dezvoltate a­colo si suntem pe ca­lea cea buna spre telul pe care l-am fixat”, a declarat pen­tru Jacint Erdei, PR specialist al Ubisoft Romania.

Acesta a precizat ca numarul de angajati de la Craiova ar putea creste periodic, in functie de numarul de proiecte in care se implica echipa craioveana.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.