Evo Xperience, prima companie ce ofera sisteme software dedicate contabilitatii pe plan local, estimeaza venituri in crestere cu 250% in 2010, fata de anul curent, scrie Wall-Street.

"Cifra de afaceri a grupului nostru de firme s-a situat in 2008 undeva in jurul valorii de 650.000 euro insa in 2009, datorita semnarii contractului de reprezentare ca partener oficial in Romania pentru localizarea solutiilor SoftOne, se asteapta o crestere semnificativa a acesteia. Pentru 2010 de exemplu, estimam un avans de minim 250% comparativ cu 2009. Rata profitului in companiile de software, implicit si la Evo Xperience, este destul de ridicata deoarece se ofera servicii. Principala cheltuiala este cea salariala. Structura noastra de personal include departamentele de R&D, consultanta/implementare, suport, marketing, vanzari, administrativ si conducere", a declarat Razvan Vasile, managing director Evo Xperience Software.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.