Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiei din Romania anunta azi rezultatele financiare pentru anul 2009.

Astfel, la incheierea anului financiar 2008 Novensys a realizat o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in crestere cu 45% fata de 2007, cand a inregistrat o cifra de afaceri de 11.8 milioane de euro.

In 2008, Novensys a castigat unul dintre cele mai importante contracte de implementare a unei solutii de management al relatiilor cu clientii in industria de utilitati, unde implementeaza in acest moment solutia Siebel CRM de la Oracle. Tot in 2008 Novensys castiga cel mai mare contract de implementare a unei solutii Microsoft Dynamics AX si demareaza primele implementari de Oracle EBS.

In contextul unui mediu economic dificil, Novensys incheie H1 (anul financiar Microsoft) pe prima pozitie in top integratori Microsoft, si Motorola.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

“Ne-am obisnuit de-alungul celor peste 10 ani de la infiintarea companiei sa facem echipa cu cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel international. In 2009 ne propunem sa facem echipa si cu cei mai buni clienti ai nostri din industriile retail, distributie, logistica si utilitati. Din punctul nostru de vedere, sunt mai multe tipologii de companii interesante din punct de vedere target in aceasta perioada. Pe noi ne intereseaza insa, in mod special in acest an, companiile “proactive” care si-au creat deja o infrastructura IT si pentru care nevoia de instrumente superioare de analiza este doar o conditie a competitivitatii afacerii pe termen lung.

Aceste companii inteleg ca reducerea investitiilor in tehnologie in perioade de recesiune nu este doar contraproductiva ci si daunatoare pe termen mediu si lung. Atunci cand afacerea lor scade au nevoie de capabilitati critice, care sa le permita sa-si imbunatateasca productivitatea. Nu recesiunea este principala lor problema, ci timpul de reactie la miscarile pietei si asigurarea veniturilor viitoare. Aceste companii lucreaza pentru viitor si nu pentru prezent. Pentru ca prezentul il au, intr-o masura mai mica sau mai mare asigurat.
Novensys are expertiza si portofoliul de solutii necesare pentru a oferi noi oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. Si cand spun oportunitati, ma refer la un mod nou de a reorganiza informatia, pe principiile accesului la cea mai noua tehnologie care automatizeaza, eficientizeaza si imbunatateste profitabilitatea.

Credem ca in 2009 investitiile in softul de afaceri vor reprezenta o solutie de rezistenta pe termen lung, pentru companiile care aleg sa isi alinieze afacerile la realitatile pietei si care isi vor redefini procesele de business pe principiile flexibilitatii si agilitatii organizationale.” declara Cezar Golumbeanu, President of the Novensys Board.

“2008 a fost anul in care ne-am consolidat portofoliul de solutii si ne-am reorganizat procesele interne astfel incat sa putem oferi solutii complete pentru managementul informatiei in toate industriile pe care le acoperim. Portofoliul nostru include in acest moment solutii de la cei mai importanti dezvoltatori de solutii pentru managementul informatiei la nivel international: solutii ERP - Microsoft NAV, Microsoft AX, Oracle EBS, echipamente pentru automatizarea proceselor de afaceri de la Motoroala, Psion si Zebra, solutii pentru managementul relatiilor cu clientii (Siebel CRM), Solutii BI (Targit), solutii pentru managementul lantului logistic (Mantis), solutii destinate lanturilor de magazine de retail (LS retail) precum si solutii pentru automatizarea proceselor (Novensys for Inventory, Novensys for Assets, Novensys for Store, Novensys for Meter Reading). In acest an intentionam sa construim pentru viitorul businessului nostru, respectiv sa ne consolidam portofoliul de clienti si sa gasim noi oportunitati de eficientizare a proceselor interne” mai declara Cezar Golumbeanu, President of the Board Novensys.

Citeste si:
Cover Grup Construct: Românii se mută la curte, pe fondul crizei...
Cover Grup Construct: Cifră...


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.