Compania Brinel, lider pe piata romaneasca de solutii informatice la cheie, devine HP&Microsoft Frontline Partner, statut cu atat mai important cu cat conditiile care stau la baza obtinerii titulaturii sunt extrem de dificile, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews. Astfel, Brinel este prima companie din Romania eligibila pentru acest nivel de parteneriat din peste 27.000 de parteneri Frontline la nivel global.

Beneficiile clientilor, de pe urma noului statut Brinel, sunt multiple: solutii cu un nivel de performanta ridicat, orientate inspre personalizarea acestora pe specificul fiecarui business, solutii de incredere, completate de garantia HP si Microsoft; servicii mai rapide si mai eficiente (prin accesul partenerului Frontline la mai multe resurse Microsoft si HP); o echipa specializata in integrarea solutiilor HP si Microsoft, cat si o prognoza mai buna a investitiilor in IT.

"Dilema companiilor in contextul actual este de a gasi tehnologiile cele mai eficiente, prin care sa isi creasca business-ul in timpul cel mai scurt cu putinta, la un raport pret / performanta echilibrat. Solutiile propuse de HP si Microsoft indeplinesc aceste criterii iar Brinel si-a asumat un angajament considerabil pentru a livra eficient aceste solutii si pentru a preintampina nevoile clientilor", spune marketing manager-ul Brinel, Rada Teisanu.

Studiile au aratat ca o colaborare cu un partener care are competenta sa raspunda in timp util solicitarilor reprezinta cheia maximizarii beneficiilor unei solutii IT eficiente.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Acreditarea HP&Microsoft Frontline Partner este rezultatul efortului comun depus de echipa Brinel. Astfel, in anul fiscal 2008, meritele echipei Brinel au fost recunoscute printr-o serie de premii, acordate atat de HP cat si de Microsoft: Partenerul HP numarul 1 pentru intregul portofoliu de produse in anul fiscal 2008, Microsoft – Balanced Growth Champion (campion al cresterii constante in anul fiscal 2008), Microsoft – Most Dynamic MBS Partner (cel mai dinamic partener MBS din Romania in anul fiscal 2008), Premiul de Recunoastere al numarului total de licente DOEM Windows vandute in anul fiscal 2008 si Premiul de Recunoastere pentru vanzarile DOEM in anul fiscal 2008.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.