Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, societatea BAteam anunta intrarea pe piata romaneasca a software-ului AgilePoint Suite, solutie de tip Business Process Management (BPM) dezvoltata de compania Ascentn pe standardele tehnologiei Microsoft .NET.

Solutiile de Business Process Management au aceasta menire: de a transforma modul in care operam zi de zi oferind o platforma de lucru mult mai eficienta. Solutia si-a demonstrat performanta prin implementari de succes la companii ca: Siemens, Philips, Toyota, Dell, Pfizer, Shell, implementari care au adus rezultate imediate in cresterea productivitatii cu pana la 500%.

AgilePoint completeaza, extinde si da noi valente produselor Microsoft ce exista deja in organizatii, permitand design-ul unei arhitecturi de tip Service Oriented Architecture (SOA). Modelarea proceselor de business ale organizatiei se intampla intr-un timp foarte scurt, solutia asigurand un grad ridicat de adaptabilitate a proceselor.

BAteam pune astfel la dispozitia managerilor un instrument care schimba rapid regulile de business, cu reflectarea acestor schimbari in aplicatie fara interventii majore in zona IT. Procesele vor fi accelerate prin automatizarea activitatilor repetitive si va fi posibila monitorizarea costurilor, a performantei personalului si a operatiunilor.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Modelarea proceselor de business in aplicatii BPM aduce valoare adaugata serviciilor noastre de consultanta. Suntem convinsi ca integrarea in portofoliul nostru a unui software de talia AgilePoint va adauga valoare serviciilor noastre, aducand rezultate imediate de business clientilor nostri", spune Cristian Pielescu, Managing Partner al BAteam.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.