Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, SDnet, companie ce activeaza in domeniul dezvoltarii de solutii IT destinate distributiei de presa, lanseaza noua versiune a platformei integrate de management dedicate industriei de profil. Evenimentul va avea loc in data de 5 Noiembrie in Bucuresti, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul va reuni profesionisti din domeniul mass-media si va expune solutii informatice pentru gestiunea si coordonarea procesului de distributie in companiile de presa.

Printre invitatii la eveniment, Dan Apostolache, director de distributie al "Publimedia International" si Gabriela Vlad, director de distributie al publicatiei "Can Can", vor discuta despre cum a influentat integrarea solutiilor informatice evolutia companiilor pe care le reprezinta si impactul acestora asupra procesului de distributie.

Retail jobs

In agenda evenimentului se regasesc solutii la provocarile distribuitorilor in procesul de difuzare a presei: nevoia de a optimiza si accelera procesul de distributie, scurtarea ciclului de distributie si vanzare, identificarea si manipularea facila a tuturor informatiilor inregistrate in sistem, accesul in timp real la rapoarte de management sau rapoarte solicitate de autoritatile ce reglementeaza si monitorizeaza distributia de presa.

"Suntem interesati sa optimizam activitatea in distributia de presa si un astfel de eveniment este o ocazie unica de a raspunde specific provocarilor din domeniu si de a contribui semnificativ la eficientizarea activitatii clientilor nostri. Credem ca solutia oferita de noi este una revolutionara pe piata, atat prin functionalitatile oferite precum si prin modul in care se implementeaza. Sub umbrela evenimentului am incercat sa reunim reprezentanti ai tuturor partilor implicate in acest proces complex, astfel incat, prin platforma pe care o devoltam sa facilitam un schimb in timp real intre toti factorii distributiei de presa", a declarat Alin Dorobantu, General Manager SDnet.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.