Cererea companiilor pentru cadourile din zona spa a scazut la jumatate anul acesta, potrivit estimarilor Lilianei Paraipan, managerul centrului Eden Spa, care spune ca daca in urma cu un an bugetul mediu al companiilor care apelau la astfel de servicii era de circa 100 de euro de persoana. In prezent, acesta s-a redus la 50 de euro. Tendinta remarcata de oficialii…
Cererea companiilor pentru cadourile din zona spa a scazut la jumatate anul acesta, potrivit estimarilor Lilianei Paraipan, managerul centrului Eden Spa, care spune ca daca in urma cu un an bugetul mediu al companiilor care apelau la astfel de servicii era de circa 100 de euro de persoana.

In prezent, acesta s-a redus la 50 de euro. Tendinta remarcata de oficialii Eden Spa se observa si la Cocor Spa, centrul de lux deschis anul acesta la Neptun de Cocor Media Channel, compania care detine media-fatada de pe Cocor Luxury Store din Bucuresti.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.