Grupul britanic de lux este in cautare de teritorii noi, inclusiv in Europa de Est, pentru a-si consolida cresterea recenta. Dupa deschiderea recenta a unui magazin Gucci in Bu­curesti, un alt mare brand international incepe sa vanda direct in Romania. Burberry va deschide un magazin in Bucu­resti cel mai devreme in octombrie.
Producatorul de lux britanic Bur­berry a incheiat un contract de franciza cu Grupul Global Eye, care va deschide un magazin in Bucuresti in toamna acestui an, au declarat pentru „Fin.ro” surse de pe piata.

Termenul initial era iunie. Un oficial al Global Eye a confir­mat proiectul, despre care a spus ca se afla intr-o etapa „initiala si confiden­tiala”. Global Eye Investments Group este un fond de investitii axat pe Romania si pe regiunea sud-est europeana, cu activitati in telecom, IT, energie, imo­biliare si servicii. Acesta nu are activitati legate de moda de lux.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.