Pe 30 noiembrie 2010, bauMax deschide cel de-al 13-lea magazin in Romania. Noul magazin dispune de o suprafata comerciala de 12.000 m², impartita in patru domenii: Constructii, Tehnic, Amenajari si Gradina.
Noutatea absoluta pe piata constanteana a magazinelor de bricolaj o reprezinta spatiul Drive In. In acest mod, clientii isi pot efectua cumparaturile intr-un mod inovativ (folosindu-si propriul autoturism) facilitand in acelasi timp procesul de achizitionare a marfurilor, mai ales pentru profesionisti care achizitioneaza cantitati mari de marfa.

Luand in considerare necesitatile clientilor, magazinul bauMax ofera un sortiment bogat de materiale de constructii. Consilierea profesionista si numeroasele servicii oferite usureaza clientilor procesul de realizare a proiectelor de constructii. O mare parte din suprafata comerciala a magazinului bauMax Constanta este alocata departamentului de constructii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.