Billa Romania va deschide prima sa filiala din orasul Brasov. Acest nou supermagazin inseamna pentru BILLA un total de 53 de unitati operate in Romania.

Magazinul din Brasov este situat pe strada Zorilor nr. 4 si are o suprafata de vanzare de 500 metri patrati. Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 5000 de articole. Cei care aleg sa cumpere de la Billa se vor putea bucura de un vast sortiment de legume si fructe, de produse de patiserie, preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese. In plus, in noul supermarket Billa din Brasov clientii se vor putea bucura de un sortiment foarte variat de carne proaspata, transata in filiala, cu o calitate controlata de medicii veterinari, intotdeauna la preturi avantajoase.

Odata cu deschiderea primului supermagazin Billa, brasovenii vor face cunostinta cu programul permanent de reduceri De 3X Mai Ieftin, care presupune trei componente importante. Astfel, Pret Minimal, include toate produsele din brandurile proprii Clever (produse alimentare si de uz casnic) si My (articole cosmetice), Billa Plus ofera preturi mai mici pentru achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel, iar Promotii include o gama variata de produse diferite in fiecare saptamana.

Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.