BERD analizeaza finantarea cu 200 milioane euro a operatiunilor Lidl din România si Bulgaria si Kaufland din Polonia si Bulgaria, banii având ca destinatie extinderea si/sau intrarea retailerilor pe aceste piete, vizând în principal construirea de magazine în zonele greu accesibile sau rurale. Suma specificata reprezinta finantarea care ar putea fi obtinuta de retaileri de la BERD si bancile comerciale pentru aceste proiecte, cuantumul fondurilor ...
BERD analizează finanţarea cu 200 milioane euro a operaţiunilor Lidl din România şi Bulgaria şi Kaufland din Polonia şi Bulgaria, banii având ca destinaţie extinderea şi/sau intrarea retailerilor pe aceste pieţe, vizând în principal construirea de magazine în zonele greu accesibile sau rurale.

Suma specificată reprezintă finanţarea care ar putea fi obţinută de retaileri de la BERD şi băncile comerciale pentru aceste proiecte, cuantumul fondurilor oferite de instituţia financiară internaţională nefiind precizat.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.