Lorand Szarvadisi si Nikolai Kitov, fondatorii Domo, respectiv Technomarket, ofera 47 mil. euro pentru rascumpararea pachetul majoritar de 61,8% detinut de Trans Balkan Insvestments la TechnomarketDomo (TMD), cea care gestioneaza astazi cele doua lanturi de magazine, scrie Capital. Cea mai recenta oferta, de 47 mil. euro, facuta de Kitov in numele ambilor fondatori, este cu 2 mil. euro peste oferta initiala, conform
Lorand Szarvadisi si Nikolai Kitov, fondatorii Domo, respectiv Technomarket, ofera 47 mil. euro pentru rascumpararea pachetul majoritar de 61,8% detinut de Trans Balkan Insvestments la TechnomarketDomo (TMD), cea care gestioneaza astazi cele doua lanturi de magazine.

Cea mai recenta oferta, de 47 mil. euro, facuta de Kitov in numele ambilor fondatori, este cu 2 mil. euro peste oferta initiala, conform sursei citate.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.