La inceputul lunii august Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine, prin deschiderea a 6 noi unitati in perioada iunie - august 2010, au anuntat luni reprezentantii companiei. Astfel, Mega Image detine 52 magazine sub brandul Mega Image si 9 magazine Red Market.Reteaua de supermarketuri s-a marit cu 3 noi locatii in Bucuresti: Mega Image Ferdinand deschis in data de 9 iunie, avand un spatiu dedicat vanzarii de 850 metri... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

La inceputul lunii august Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine, prin deschiderea a 6 noi unitati in perioada iunie - august 2010, au anuntat luni reprezentantii companiei.

Astfel, Mega Image detine 52 magazine sub brandul Mega Image si 9 magazine Red Market.

Reteaua de supermarketuri s-a marit cu 3 noi locatii in Bucuresti: Mega Image Ferdinand deschis in data de 9 iunie, avand un spatiu dedicat vanzarii de 850 metri patrati, Mega Image Trapezului inaugurat pe 20 iunie, o suprafata de vanzare de aproximativ 700 metri patrati, si Mega Image Banu Manta deschis in data de 3 august, cu o suprafa de vanzare de circa 860 metri patrati.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.