Praktiker România si BRD Finance au lansat, în parteneriat, un produs special de creditare ce le permite clientilor Praktiker sa aleaga modul în care produsele cumparate vor fi achitate.Agentia Nationala de Presa - Agerpres

Praktiker Romania si BRD Finance au lansat, in parteneriat, un produs special de creditare ce le permite clientilor Praktiker sa aleaga modul in care produsele cumparate vor fi achitate.

Astfel, produsele vor putea fi achitate fie prin rambursarea integrala a valorii acestora, fara niciun cost, in perioada de gratie de pana la 3 luni, fie in maximum 36 de rate lunare fixe. In cazul celei de-a doua optiuni, plata primei rate are loc dupa aproximativ 3 luni de la data semnarii contractului.

'Datorita parteneriatului pe care il avem cu BRD Finance putem veni cu astfel de solutii avantajoase, oferindu-le clientilor nostri noi posibilitati prin care isi pot finanta cumparaturile', a spus Monica Hodor, director general interimar al Praktiker Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.