Germanos, unul dintre cei mai mari retaileri GSM de pe piata locala, lanseaza pachetul Quad Play care combina servicii Romtelecom si Cosmote. Noua oferta reuneste servicii de telefonie fixa, Internet in banda larga si televiziune de la Romtelecom cu...
Germanos, unul dintre cei mai mari retaileri GSM de pe piata locala, lanseaza pachetul Quad Play care combina servicii Romtelecom si Cosmote. Noua oferta reuneste servicii de telefonie fixa, Internet in banda larga si televiziune de la Romtelecom cu servicii de telefonie mobila de la Cosmote.

Incepand cu 5 iulie, clientii care viziteaza magazinele Germanos din toata tara vor putea beneficia de noua initiativa care le ofera posibilitatea de a se abona la trei servicii Romtelecom: televiziune, Internet in banda larga si voce fixa, pe care le pot combina dupa nevoile lor specifice de comunicare si de divertisment.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.