Contractul semnat cu Mega Image a inclus studiile de fezabilitate si logistice, precum si lucrarile de design pentru noul centru de distributie al retailerului Mega Image care se va construi pe o suprafata de aproximativ 100.000 m2, in sud-estul Bucurestiului, in localitatea Popesti Leordeni.Archicom

Contractul semnat cu Mega Image a inclus studiile de fezabilitate si logistice, precum si lucrarile de design pentru noul centru de distributie al retailerului Mega Image care se va construi pe o suprafata de aproximativ 100.000 m2, in sud-estul Bucurestiului, in localitatea Popesti Leordeni.

Mega Image este un lant de supermarketuri detinut de retailerul belgian Delhaize Group, care activeaza pe 3 continente, in 5 tari (Statele Unite, Belgia, Grecia, Romania, Indonezia). In Romania grupul are 57 supermarketuri in Bucuresti, judetul Ilfov, Constanta si Ploiesti, reteaua fiind in prezent in plin proces de extindere. Supermarketurile retailerului functioneaza sub brandurile Mega Image (50) si Red Market (7) – un nou concept de supermarketuri care ofera atat discount-uri mari cat si o mare varietate de produse. Mega Image a deschis anul acesta 6 noi magazine in Bucuresti, Constanta si Otopeni.

Retail jobs

In 2009 Archicom a fost selectat drept consultant pentru a realiza o serie de analize pentru reteaua de distributie a retailerului Mega Image. Aceste analize au avut ca scop determinarea dimensiunii noului centru de distributie situat in afara orasului Bucuresti. Archicom a efectuat studiile de fezabilitate si logistice, a obtinut permisele de constructie si a executat proiectarea generala a centrului de dispozitie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.