Preturile produselor oferite de magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa nu se vor modifica, in conditiile majorarii taxei pe valoare adaugata la 24% de la 1 iulie 2010, a anuntat miercuri compania. IKEA a decis sa suporte costurile provocate de modificarea TVA din resurse proprii, cel putin pana la 31 august 2010, data la care expira valabilitatea actualei oferte de preturi.Update: Billa se aliniaza tendintei de absorbire a majorarii TVA de catre comercianti si decide sa nu schimbe preturile
Preturile produselor oferite de magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa nu se vor modifica, in conditiile majorarii taxei pe valoare adaugata la 24% de la 1 iulie 2010, a anuntat miercuri compania. IKEA a decis sa suporte costurile provocate de modificarea TVA din resurse proprii, cel putin pana la 31 august 2010, data la care expira valabilitatea actualei oferte de preturi.

"Absorbirea majorarii TVA cu 5 puncte procentuale incepand de la 1 iulie va insemna pentru noi un cost suplimentar, pe care am ales sa il suportam in locul consumatorului. (...) absolut toate preturile produselor din magazinul IKEA vor ramane neschimbate", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.